Koirahieronta & jäsenkorjaus

Koirahieroja

Ulla Kälkäjä

Koirahieronta ja laserhoito


Hieronta on hoitomuotona hellä ja miellyttävä ollen samalla todella tehokas täydennyshoito lihasten, jänteiden ja nivelten hoidossa. Ennaltaehkäisevänä hoitona se on jopa vielä tehokkaampaa, ja edesauttaa terveellistä ja pidempää elämää! Omistaja puolestaan saa nauttia iloisen ja pirtän ystävänsä seurasta sekä säästyy kalliilta eläinlääkärikustannuksilta.


Tarvitseeko koirasi hierontaa?


- Onko koirallasi nivelongelmia?

- Onko koirallasi selkäongelmia?

- Harrastatteko agilityä? Kilpaileeko koira?

- Onko sinulla metsästyskoira?

- Onko sinulla käyttökoira? Haluatko että koira pystyy huippusuorituksiin?

- Omistatko valmennettavan vinttikoiran joka kilpailee radoilla?

- Onko koirasi väsynyt, hermostunut tai levoton?

- Onko koiran liikehdintä jäykistynyt? Venytteleekö koira yhtä usein kuin ennen?


Joitakin merkkejä siitä ettei koira voi niin hyvin kun sen pitäisi, voivat olla esim. että koira ei enään venyttele yhtä pitkään ja jäntevästi aamuisin, joka voi olla merkki selkävaivoista. Voi myös olla että koira ei enään hyppää autoon tai sohvalle yhtä innokkasti kuin ennen. Jotkut koirat muuttavat askelmuotoaan ja toiset saattavat maata mieluummin kuin istua. Agilitykoira saattaa ruveta juoksemaan esteiden ohitse. Koira jolla on kipuja nukkuu levottomasti ja nuolee ehkä tassujaan.


Hierontahoito


Hierontahoitoon kuuluu paitsi koiran hieronta kauttaaltaan, myös eläimen perusteellinen tutkimus. Tämän lisäksi käydään läpi myös venyttäminen sekä ohjeita harjoituksista joita omistaja itsenäisesti voi suorittaa. Tarvittaessa hoidan tiettyjä ongelma-alueita laserin avulla. Tämä vahvistaa hoidon kokonaisvaikutusta. Yksi hoitokerta kestää 45-60 minuuttia. Useimmiten suositellaan vähintään 3 hoitokertaa viikon välein jotta tulos olisi pysyvä, mutta tämä vaihtelee paljon yksilöstä riippuen. Säännöllisyyttä ei voi tarpeeksi painottaa kun on kyse hieronnasta.


Hinta 40€ / koira

Koirien jäsenkorjaus

Vauhdikkaat harrastuslajit, leikit ja tapaturmat edesauttavat koiran tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuvaa kuormitusta.

Koiran rangan ja nivelten toiminnat häiriintyvät niiden joutuessa virheasentoihin, ja koiran keho alkaa toimia epätasapainoisesti.

Rangan ja nivelten ongelmat aiheuttavat lihaskireyksiä ja sen myötä virheasentoja nivelissä, selkärangassa ja lantiossa.

Näitä ongelmia voidaan hoitaa jäsenkorjauksella.


Mitä on jäsenkorjaus?


Jäsenkorjaus on nivelten ja nikamien hellävaraista avaamista kehon omia liikeratoja hyödyntäen. Hoito on täysin kivuton, eikä siihen kuulu minkäänlaista väkisin manipulointia, joten se on erittäin hellävaraista ja koiraystävällistä.


Hoidon yhteydessä koira aina hierotaan.


On myös tärkeää että omistaja kertoo mahdollisista muutoksista, kuten spondyloosi tai nivelrikko, jos ne ovat ennen hoitoa tiedossa.


Hinta 50€ / koira


Video B-Cure laserin käytöstä eläimillä

Kaikki oikeudet pidätetään. Kuvien kopiointi kielletty